Hej hopp.

Nu är sommaren här för fullt och som vanligt är jag dålig på att uppdatera bloggen. Trodde att jag skulle få mer tid nu när jag är ledigt. Men inte det.

Jag har varit ner för någon vecka sedan och träffat Silas syster Smilla i Piteå. Det var så roligt att se dem få träffas eftersom de leker på samma sätt. Samt att de var svåra att få med på kort båda två samtidigt. Antingen var huvudet eller svansen borta. :)


Silas och Smilla

Vi har varit i stugan nästan hela veckan och Silas har tyckt att det har varit för varmt för att träna. Men istället har det varit mycket badande. Fast han är en riktig liten fegis. Vill helst inte simma utan bara blöta sig upp till magen. Men jag måste säga att han är en fantastisk hund att ha med sig överallt.


Silas och jag (med stormagen)

Jag lägger också upp en bild som Veronika tog i Piteå. Nu är det bara drygt fem veckor tills det är dax för bäbben att komma ut. Det känns jobbigt att böja sig ner och även att röra på sig. Det är svårt att träna med Silas nu när stormagen är ivägen. Men jag ser fram emot hösten, för då blir det mer träning av när jag blir mammaledig.

Ha det så gott.

RSS 2.0