Västra Solsidans Chiwa

                                                            

Jag har inte haft ork att sätta mig vid datorn på några dagar för tårarna har bara runnit nerför kinderna, så jag knappt har kunnat se tangenterna. I tisdags var jag till djursjukhuset för Chiwa har haft besvär med halsen. Hon har varit svullen och rosslig i halsen. Trodde att hon hade åkt på en ordentlig förkylning men det visade sig att det var värre än så. Hon har alltid varit en riktig kämpe och aldrig visat om hon har haft ont.

Chiwa var ute på gården och busade med Silas som vanligt innan vi åkt till Gammelstad. Väl där visade det sig att hon hade cancer i alla körtlar och att halskörteln var svullen därav rosslandet. Jag fick förfrågan om att skicka hem Chiwa med kortison, så att jag skulle hinna fundera klart på vad som komma skall. Men jag bestämde mig istället för att Chiwa skulle få somna in istället. Det var inget lätt beslut men jag kunde inte se henne plågas för hon har gett mig såååååå himla mycket. Jag ringde Håkan som kom med ilfart och det kändes väldigt skönt att ha honom där.

Tårarna bara strömmar när jag sitter här och skriver, för Chiwa var en så otroligt bra hund som jag har haft mycket glädje med. Chiwa fick somna in kl 16,30 och det var lugnt och fint. Jag strök och krama henne enda tills sista andetaget. Nu sover hon sött och har det bra utan minsta ont. Chiwa blev hela 13 år gammal. Saknar henne så mycket.

RSS 2.0