Tiden rusar iväg....

Tänk vad tiden går fort. Nu är lillkillen redan drygt två veckor gammal. Han växer så det knakar. Det är skönt att vara hemma. Och Silas är nöjd med att få slippa sitta i hundgården fast han trivs där också.
 
Hannes


Silas syster Smilla och familj har hunnit vara på besök här i augusti. Det var jätteroligt att få träffa dem en snabbis. Däremot fick inte Silas träffa henne eftersom hon var i löpen.

Smilla


   

Emelie och Silas



Eftersom jag har gått med stormagen i sommar har det inte varit så mycket lydnadsträning med Silas. Men jag har kunnat lägga lite spår och han går kanonbra på dessa. Spåret jag la sist fick ligga lite för länge ungefär 3 timmar men det tog han klockrent och plockade in alla apporter. Duktig hund.

Håkan har däremot fys.tränat en hel del med Silas så han är i god form. Fick höra hos veterinären i veckan när vi var dit att Silas var välmusklad och fin i kroppen vilket givetvis kändes bra.

Emelie har tagit och tränat Silas i agility och det går bara bättre och bättre. Nu lyssnar han på henne vilket han inte har gjort förut utan har sprungit till mig för att få belöning. Se bilderna ovanför.

RSS 2.0